http://mediaeffectivegroup.pl/?jiiopaa=opcje-binarne-w-zlotowkach&53a=79  

get link
Drejupplevelser i kulturhistorisk miljö
_________________________________________________________________________
  

opzioni binarie price action Vi erbjuder flera olika upplevelser för privatpersoner och förbokade grupper. På Wallåkra har drejskivorna snurrat sedan 1864. Ordinarie tillverkning stannar upp och ni tar plats vid drejskivan under handledning av fabrikens keramiker. En inspirerande och givande stund i lerans värld som resulterar i ett unikt stenkärl. 

http://webconsultingsmp.it/?rjuks=accademia-opzioni-binarie&bd7=f1 Låt företaget, föreningen eller gruppen prova på drejning. En aktivitet med kulturhistorisk förankring 
som ger nya kunskaper och insikter, samtidigt som det bidrar till goda samtal och spännande möten.

MINGELDREJNING

http://www.kitawa.de/woldere/yudf/2587 Passar för både nybörjare och erfarna. Deltagarna får individuell handledning av fabrikens Åsa Orrmell. Efter en kort visning av Wallåkra Stenkärlsfabrik samt invigning i drejkonstens hemligheter, får du som deltagare en egen drejskiva att utveckla teknik och formspråk på.

INTENSIVDREJNING

follow En levande lektion, full av historia, som inte bara är rolig utan också givande. En härlig, sensibel, kladdig upplevelse som resulterar i ett unikt stenkärl som bränns och saltglaseras i nästkommande bränning.

FAMILJEDREJNING

För oss är det en stor ära att ta hand om mön eller svennen inför den stora dagen. Börja besöket med bubbel i utebaren med en god lunch på Krogen. Om ni kontaktar oss i god tid,
 så kan vi fånga upp era önskemål samt förklara Wallåkras möjligheter.

SVENSEXOR OCH MÖHIPPOR

Under våra öppettider är ni välkomna att vandra runt i fabriken och se hur tillverkningen går till, från mjuk lera till färdigt stenkärl. Vi är stolta över vårt kulturarv. Fabriken är ett industriminne och tillverkningen sker på samma sätt som den har gjort sedan 1864.

TILLVERKNING

Ge bort en drejupplevelse till någon du tycker om.

GE BORT DREJUPPLEVELSE

kinkfemdom.com