Krogen på Wallåkra Stenkärlsfabrik
_________________________________________________________________________

Wallåkras krog är belägen i ett magasinhus från 1900-talets början med en porlande bäck rakt under. Under sommarhalvåret, juletid och helger, höst och vår, har Krogen öppet för allmänheten.
Övriga tider, året om, kan ni boka konferens, drej- och matupplevelser, visningar för företag och grupper. Kontakta oss gärna i god tid, så kan vi göra besöket särskilt minnesvärt.

gartner magic quadrant for treasury and trading core systems published in november 2017

 

binäre optionen 10 minuten

På helgen ska det finnas något att göra för hela familjen. Man ska kunna koppla av och njuta av livets goda. Välkommen in på en vällagad söndagsmiddag eller varför inte en kopp rykande kaffe?

prescribing fincar tablets australia

HELGÖPPET

På vår sommarmeny finns rätter för både den stora och lilla pausen. Du kan sitta inne på krogen, ute under segelduken eller i den lummiga grönskan med den porlande bäcken och fågelsång som ljudkuliss.

iwqoption

SOMMARKROG

http://maxbaillie.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1469116878.0051949024200439453125 strategia opzioni En inramning med brinnande fyrfat, värmande glögg och fullt med levande ljus gör julstämningen på Wallåkra till något alldeles extra. På kvällstid och under adventshelgerna serveras Krogens traditionella julbord för företag och privatpersoner. 

http://www.amtechinternational.com/?salsa=%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%84%D8%B9%D8%A8%D8%A9-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D9%8A%D8%A8%D9%8A&7f8=a4 الخيارات الثنائية لعبة تجريبي

JULBORD

http://istore-buy.com/bestsellers/tastylia.html buy tastylia online
Bokningsbara matupplevelser
_________________________________________________________________________


Året om, kan ni boka konferens, drej- och matupplevelser, visningar för företag och grupper.
Kontakta oss gärna i god tid, så kan vi göra besöket särskilt minnesvärt.

opcje binarne agata

För Viagra 200 mg ingen recept Dagtid öppnar vi upp för konferenser, drej och matupplevelser samt visningar för företag och grupper. Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda just dig och ditt sällskap?

trading online cosÃÃâÂÂ%C

DAGTID

binär optionen forum På kvällen förvandlas Wallåkra Stenkärlsfabrik, ordinarie tillverkning stannar upp och vi bjuder in er till denna magiska kulturhistoriska miljö.

opcje binarne o co chodzi

KVÄLLSTID

opzioni binarie trading truffa Vi erbjuder bufféer året om. Krogens goda mat i fabriksbyggnaden under vår och höst, grillbuffé under sommaren och julbord under vintern.

BUFFÉER ÅRET OM

kinkfemdom.com