http://bti-defence.com/language/en/japan-cell/

Krogen på Wallåkra Stenkärlsfabrik
_________________________________________________________________________

Wallåkras krog är belägen i ett magasinhus från 1900-talets början med en porlande bäck rakt under. Under sommarhalvåret, juletid och helger, höst och vår, har Krogen öppet för allmänheten.
Övriga tider, året om, kan ni boka konferens, drej- och matupplevelser, visningar för företag och grupper. Kontakta oss gärna i god tid, så kan vi göra besöket särskilt minnesvärt.

source url  

lavoro trading online På helgen ska det finnas något att göra för hela familjen. Man ska kunna koppla av och njuta av livets goda. Välkommen in på en vällagad söndagsmiddag eller varför inte en kopp rykande kaffe?

HELGÖPPET

http://logansquarebeerfestival.com/fee/zithromax-500-mg-pfizer/ På vår sommarmeny finns rätter för både den stora och lilla pausen. Du kan sitta inne på krogen, ute under segelduken eller i den lummiga grönskan med den porlande bäcken och fågelsång som ljudkuliss.

SOMMARKROG

source link En inramning med brinnande fyrfat, värmande glögg och fullt med levande ljus gör julstämningen på Wallåkra till något alldeles extra. På kvällstid och under adventshelgerna serveras Krogens traditionella julbord för företag och privatpersoner. 

JULBORD

http://www.mentzer-consult.de/?afinoes=bin%C3%A4re-optionen-analyse-tool&eb3=85
Bokningsbara matupplevelser
_________________________________________________________________________


Året om, kan ni boka konferens, drej- och matupplevelser, visningar för företag och grupper.
Kontakta oss gärna i god tid, så kan vi göra besöket särskilt minnesvärt.

Dagtid öppnar vi upp för konferenser, drej och matupplevelser samt visningar för företag och grupper. Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda just dig och ditt sällskap?

DAGTID

På kvällen förvandlas Wallåkra Stenkärlsfabrik, ordinarie tillverkning stannar upp och vi bjuder in er till denna magiska kulturhistoriska miljö.

KVÄLLSTID

Vi erbjuder bufféer året om. Krogens goda mat i fabriksbyggnaden under vår och höst, grillbuffé under sommaren och julbord under vintern.

BUFFÉER ÅRET OM

kinkfemdom.com