Sommar på Wallåkra Stenkärlsfabrik

 Välkomna till vår vackra kulturhistoriska miljö. Under sommaren har vi öppet dagligen både i butik och krog.
Återkommande inslag är våra grillkvällar då det dukas till buffé och livemusik under stjärnhimlen. Landa, njut, titta, prova, smaka...
Ambitionsnivån bestämmer du själv. Det viktigaste är att du trivs och får en upplevelse med dig härifrån. 

 

Under sommaren har fabrik och butik öppet dagligen mellan 11.00-17.00. Välkomna in. Gå runt den stora ugnen, titta på filmen om Wallåkra, besök verkstaden och avsluta med ett besök i butiken där du kan köpa våra klassiska saltglaserade, brunglänsande stenkärl. 

FABRIK OCH BUTIK

På vår sommarmeny finns rätter för både stora och lilla pausen. Du kan sitta inne på krogen, ute under segelduken eller i den lummiga grönskan med den porlande bäcken och fåglarnas sång som ljudkuliss.

SOMMARKROG

Grillkvällarna på Wallåkra är någonting man längtar till. Det är underbart att sitta utomhus i den vackra naturen som omger fabriken, äta god mat, umgås med härliga människor och lyssna på medryckande musik.

GRILLKVÄLLAR MED LIVEMUSIK

Barndrejningen utgår i sommar. Istället prioriterar vi den mycket uppskattade familjedrejningen - en fantastisk upplevelse för alla generationer.

BARNDREJNING

Boka gänget, familjen eller dig själv på en drejupplevelse i sommar. Välj mellan familjedrejning för hela familjen, intensivdrejning för dig som vill fördjupa dina kunskaper eller mingeldrejning för den större gruppen.

BOKNINGSBARA DREJUPPLEVELSER

Passa på att ta en promenad i naturreservatet när du besöker oss. Vår trädgård är det vackra Borgen naturreservatet som breder ut sig i Rååns dalgång. Vi erbjuder även picknickkorgar för den som vill gå på utflykt i grönskan.

BESÖK NATURRESERVATET

kinkfemdom.com