Konferens

Konferens, kickoff, teambuilding, föreläsning eller workshop. Det finns många anledningar att planera in ert möte eller företagsevent i vår kulturhistoriska miljö mitt i naturen. Genom att konferera i kulturarvet tillför ni automatiskt en dynamik till ert möte. Utifrån era önskemål och våra möjligheter skräddarsyr vi er upplevelse.

 

Året om erbjuder vi en inspirerande miljö för era möten. För att göra er konferens eller företagsaktivitet extra minnesvärd har vi till vår hjälp:

  • Krogen – som med sin goda mat bidrar till öppna sinnen och smakrika minnen.

  • Fabriken – där ni kan stärka gemenskapen genom en stund vid drejskivorna.

  • Naturen – som inbjuder till rörelse och annorlunda gröna mötesplatser.

Allt äkta, ärligt och på riktigt – sytt samman på ett sätt som passar just er. Historian och dammet får ni på köpet. 

När ni bokar er konferens hos oss kan ni välja att boka vår stora lokal med plats för 20 personer (upp till 40 personer vid biosittning) eller vårt lilla rum med plats för 6 personer. Till ert förfogande har ni även mötesplatser i fabriksbyggnaden samt ute i den gröna salongen för er konferens. Här kan vi även ordna plats för er som växt ur våra konferenslokaler. 

Mer än bara en plats för konferens

Alla platser påverkar oss. Marken vi står på, vyerna vi ser och människorna vi stöter på, har alla en inverkan på hur vi mår, känner oss och presterar. Alla platser bär på lager av historia, känd eller okänd. Historian kan vi inte ändra på. Men vi kan använda oss av den, låta den inspirera och informera oss. Låt platsen bli en neutraliserande plattform, som verkar lugnande och gemenskapande på gruppen. Låt historian skapa perspektiv som skärper era sinnen. Det är i mötet som det magiska uppstår.

Ta tåget till oss och starta ert besök med att promenera till oss via naturreservatets bäckravin. Kommer ni på våren blir ni ackompanjerade av näktergalen och kommer ni på hösten får ni följe av öringarna i bäcken.

Välj att starta dagen med frukost och rykande färskt kaffe på Krogen. Vill ni hellre ha ert möte eller konferens senare på dagen låt oss välkomna er med ett glas i utebaren. Värmande eller svalkande beroende på vilken årstid ni besöker oss.

Lägg in en walk & talk i agendan. Kostar inget men ger så mycket. I samband med konferensen rekommenderar vi er att göra som så många av våra företagsgäster gör – förhöj och föreviga upplevelsen på Wallåkra genom att ta plats vid drejskivorna. En ”gemenskapande” företagsaktivitet som resulterar i var sitt minneskrus.

Kontakta oss så utformar vi ert besök tillsammans.

Bokningsförfrågan

Fyll i en bokningsförfrågan så återkommer vi med förslag på upplägg för ert besök.

Förhöj konferensen med en upplevelse

Gör som många av våra andra konferensgäster, förhöj er konferens med en upplevelse. Nedan finns ett urval av de mest uppskattade aktiviteterna.

  • Mingeldrejning
  • Säsongens smaker
  • Ljusstöpning
  • Julbord

NYHETSBREV

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad med det senaste från Wallåkra.

Du är i trygga händer. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.