Personuppgiftspolicy

Information om tillgång till personuppgifter

 

Sedan den 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Den innehåller regler om hur företag och organisationer får behandla personuppgifter. Förordningen ersätter personuppgiftslagen (PuL).

Wallåkra Stenkärlsfabrik har därför uppdaterat sin personuppgiftspolicy. Personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med EU:s dataskyddsförordning om skydd för fysiska personer vid behandling av personuppgifter.

Vi samlar in information från dig när du kontaktar oss via mail eller telefon, anmäler dig till ett nyhetsbrev, kontaktar oss via kontaktformuläret på hemsidan eller deltar i någon av våra upplevelser. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress och ditt telefonnummer samt uppgifter som behövs för att registrera din förfrågan/ditt köp eller hantera din bokning.

Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår leverantör av nyhetsbrev. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. Vi använder Get a Newsletter för utskick av nyhetsbrev.

Den information vi samlar in från dig kan komma att användas för att hålla dig uppdaterad om vår verksamhet, marknadsföring av våra upplevelser och produkter, förbättring av våra upplevelser och produkter samt för att kunna följa upp dina bokningar och ge dig en personlig service.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen. Du har rätt att begära tillgång till personuppgifterna och rättelse eller radering av desamma och har även rätt att begära begränsning av, och invända mot, behandlingen.

Wallåkra Stenkärlsfabrik AB är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter och ser till att reglerna efterföljs.

 

 

 

NYHETSBREV

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad med det senaste från Wallåkra.

Du är i trygga händer. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.