mat_8

Sommar på Krogen

På sommaren har Krogen öppet för allmänheten dagligen kl 11.00-16.00.

Välj att sitta i det gamla magasinshuset från 1900-talets början med en porlande bäck rakt under eller utomhus på fabrikens gårdsplan omgiven av dalgångens grönska. Medans barnen rullar i backen, går på upptäcktsfärd i snåren eller leker med dinosaurier i sandlådan sitter de vuxna kvar vid bordet och njuter av maten och sommarens smaker. En kaffe på maten smakar extra gott ute i det fria.

På menyn finns både varma och kalla sommarrätter, och såklart även något sött för den som kommer för att njuta av en fikapaus i vår kulturhistoriska miljö.

Fredagar och lördagar under vecka 26-32 tänder kocken grillen och det bjuds in till grillkvällar med livemusik under stjärnorna.

Wallåkra är sommarutflykten för hela familjen. Kombinera krogbesöket med en svalkande promenad i skogens skugga och ett varv i den kulturhistoriska fabriken med butiken där det alltid finns något vackert att vila ögonen på.

Grillkvällar med livemusik

Återkommande sommarinslag är våra grillkvällar då det dukas till mat och livemusik under stjärnhimlen.

Grillkvällarna på Wallåkra är någonting man längtar till. Det är underbart att sitta utomhus, under segelduken, i den vackra naturen som omger fabriken. Äta god mat, umgås med härliga människor och lyssna på medryckande musik. Något att minnas när höstmörkret faller på.

Tider: Mat serveras från 18.00. Livemusiken börjar ca. 19.30.

Pris: Grillbuffé, inträde och livemusik: 595:- per person eller

DROP-IN inträde/musik 100:- per person ( insläpp från 19.00 )

Ta på er kläder efter väder! Vi har under årens lopp inte ställt in en enda grillkväll på grund av vädret.

Kulturhistorian får ni på köpet – butiken har öppet till 19.00 under grillkvällarna.

grillkväll_1_kvadrat

Året runt på Krogen

Öppet även när det är stängt

dukning_2

DAGTID

Dagtid utanför ordinarie öppettider öppnar vi upp för bokade konferenser, drej -och matupplevelser samt visningar för företag och grupper.

dukning_1

KVÄLLSTID

På kvällen förvandlas Wallåkra, ordinarie tillverkning stannar upp och vi bjuder in våra bokade sällskaptill den magiska kulturhistoriska miljön.

mat_10_crop

NYHETSBREV

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad med det senaste från Wallåkra.

Du är i trygga händer. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.