Familjedrejning

En levande lektion, full av historia, som inte bara är rolig utan också givande. En härlig, sensibel, kladdig upplevelse som resulterar i ett unikt stenkärl som bränns och saltglaseras i nästkommande bränning. Oftast är det tre generationer som gör något trevligt och lärorikt ihop. Eller så är det två eller tre barnfamiljer som gör något gemensamt. För lediga tider följ länken till onlinebokningen som du hittar HÄR

När ni kommer till oss så börjar vi med en visning av Wallåkra Stenkärlsfabrik som samtidigt är en förberedelse inför drejningen. Naturligtvis anpassar vi upplägget efter de yngre deltagarna. Vår tanke är att det ska vara spännande och lärorikt för alla. Väl i verkstaden får alla dreja varsitt stenkärl. Här utgår jag utifrån individen. Alla har olika erfarenheter, är olika och lär olika. Alla presterar utifrån sina egna förutsättningar. Det ni får är en specialupplagd upplevelse med kulturhistorisk förankring. Dreja i nordvästskånsk lera, trampad av dinosaurier, som resulterar i ett förevigat unikt minne.

Är ni färre än 7 personer erbjuder vi på Sport-, Påsk- och Sommarlov Familjedrejningar på utvalda dagar och tider med antal från 4 personer.

_______

 

Tips för en bättre upplevelse!

Se filmen om Wallåkra innan eller efter ert besök, så förstår barnen berättelsen bättre. Som en del av upplevelsen kan ni vid ett senare tillfälle passa på att besöka oss när vi bränner i den stora rundugnen.

  • Tidca 2 timmar
  • Antalminimum 7 personer (Är ni färre? Kontakta oss.)
  • Pris395:- per person

KOMBINERA MED

Fackelpromenad

LÄS MER

Säsongens smaker

LÄS MER

NYHETSBREV

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad med det senaste från Wallåkra.

Du är i trygga händer. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.