Svensexa / Möhippa

Det är en stor ära att ta hand om mön eller svennen inför den stora dagen. Livet på Wallåkra har många paralleller med äktenskapet och livet. Det handlar om tron på livet, kärleken och ansvar inför nästkommande generation. Efter en inledande förberedelse får mön/svennen ta hand om klumpen och på drejskivan forma den till ett kärl. Därefter drejar alla i gruppen varsitt alster som bränns och saltglaseras i nästkommande bränning.

Kombinera upplevelsen med krogens goda mat. Beroende på hur många ni är och när ni vill komma så utformar vi er möhippa eller svensexa utifrån era önskemål och våra möjligheter. Börja med bubbel i utebaren, inledd besöket med en god lunch på krogen eller berika upplevelsen med dryck och tilltugg i verkstaden.

Tips på bästa bröllopspresenten!
Ge brudparet ett presentkort på en drejupplevelse. Båda får en fysisk upplevelse – så som du tar hand om klumpen, så blir resultatet. Håll inte krampaktigt i den som du ska samarbeta med. Behandla din klump med respekt. Var lyhörd i kommunikationen. Dialogen mellan dig och klumpen leder er vidare, en process där båda är delaktiga. Blir det inte som du har tänkt dig kan du inte bara skylla på klumpen.

  • Tidca 2 timmar
  • Antalmin. 10 pers.
  • Pris495:- per person

KOMBINERA MED

Fackelpromenad

LÄS MER

Ge bort en upplevelse

LÄS MER

Säsongens smaker

LÄS MER

NYHETSBREV

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad med det senaste från Wallåkra.

Du är i trygga händer. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.