Vi söker förstärkning!

Ett arbete som gör skillnad.

Vill du vara med att och bidra till att föra Wallåkra Stenkärlsfabrik in i framtiden? Du är en viktig pusselbit som medverkar till att det unika kulturarv som vi förvaltar kan fortleva och utvecklas in i framtiden. Genom att bidra till våra besökares upplevelse av Wallåkra kan DU ge dem ett besök de minns, delar med sig av och återvänder till.

Vi söker dig som är nyfiken och serviceinriktad och som trivs att arbeta som del av ett team men under eget ansvar. Vi erbjuder en deltidstjänst i en genuin kulturhistorisk miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetstider. I första hand söker vi dig som vill arbeta i sommar samt helger under våren. Hittar vi rätt person finns det plats för dig i teamet även under hösten och framåt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat servering på Krogen, värd/värdinna för våra konferenser/drej -och mat-upplevelser, arbete i butiken och medhjälp i delar av den kulturhistoriska tillverkningen av de saltglaserade krukorna och krusen.

Egenskaper vi värdesätter hos dig är engagemang, noggrannhet och ansvarstagande och att du har öga för vad som behövs göras för att våra besökare ska få den bästa upplevelsen med sig härifrån. Erfarenhet från livet och arbetslivet ser vi bara som positivt. För oss är varje anställd en lika betydelsefull länk i kedjan. Genom att arbeta tillsammans utvecklar vi kulturarvet och förmedlar historien om ett levande, nyfiket och välkomnande Wallåkra.

För 180 miljoner år sedan var det dinosaurierna som lämnade sina spår här. Nu är det DU som har möjlighet att sätta dina avtryck på Wallåkra. Vill du vara med och bidra och göra skillnad är du varmt välkommen till oss med din ansökan!

 

Maila din ansökan till info@wallakra.com.
Ansökningarna hanteras löpande, så vänta inte, sök nu!

Vi ser fram emot att träffa dig.

NYHETSBREV

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad med det senaste från Wallåkra.

Du är i trygga händer. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.