Heldagskonfererens

Året om erbjuder vi en inspirerande miljö som skapar sinnesnärvaro och koncentration inför viktiga möten. Krogens goda mat bidrar till att öppna sinnen och stärka gemenskapen. I samband med konferensen erbjuder vi våra gäster att föreviga vistelsen på Wallåkra genom att ta plats vid drejskivorna och tillverka ett eget minneskrus.

Vi har en stor lokal för upp till 20 personer samt ett mindre rum för 6 personer. Vi erbjuder även mötesplatser i fabriksbyggnaden samt ute i den gröna salongen. Wallåkra Stenkärlsfabrik ligger naturskönt inbäddat i Rååns dalgång så passa på att lägga in en Walk & Talk i agendan. Kostar inget men ger så mycket!

Lokal, frukost, lunch, eftermiddagsfika, frukt och vatten ingår. Har ni önskemål prata med oss så utformar vi er dag tillsammans med er.

Till Wallåkra Stenkärlsfabrik tar ni er enkelt via tåg till Vallåkra Station. Ni kan starta mötet med att promenera till oss via naturreservatets bäckaravin. Kommer ni i maj så blir ni ackompanjerade av näktergalen och kommer ni på hösten så får ni följe av öringarna i bäcken.

 

  • TidHeldag
  • Prisfrån 425:- ex moms per person

KOMBINERA MED

Ljusstöpning företag

LÄS MER

Fackelpromenad

LÄS MER

Visning

LÄS MER

Mingeldrejning

LÄS MER

NYHETSBREV

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad med det senaste från Wallåkra.

Du är i trygga händer. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.