vinter_3

Vinter på Wallåkra

En inramning med brinnande fyrfat, värmande glögg och fullt med levande ljus.

Julbord, ljusstöpning, julklappar i butiken, värmande dryck i utebaren samt fackelpromenad i naturreservatet. Vinter på Wallåkra har allt du behöver för att komma i rätt stämning inför den stundande julhelgen.

Butiken är fylld med Wallåkras keramik, underbara julklappar att unna sig själv eller att ge till någon annan. En julklapp där omsorg och värme till en mer än 150-årig tradition lever vidare i varje detalj…

”Gjort för hand av skånelera. Kan man önska sig nått mera.”

Julen på Wallåkra är något alldeles extra. Boka julen på Wallåkra nu.

Våra upplevelser är populära och platser kan försvinna fort. Vi lägger löpande ut lediga tider så håll dig uppdaterad för att inte missa årets julmysigaste upplevelse!

Är ni ett företag som vill boka ert julevent hos oss. Fyll i bokningsförfrågan härunder så kontaktar vi er med förslag på upplägg.

julbord_3

Bokningsförfrågan

Vårvinter på Wallåkra

I januari, när det nya året vaknar fylls tillvaron åter av energi. Känslan av att allt är möjligt. Ljuset återvänder och ett helt nytt år som ska fyllas av möten och möjligheter ligger framför oss.

Under våra öppettider kan du besöka oss i Fabrik & Butik. Under övriga tider öppnar vi upp för konferenser, drej -och matupplevelser, visningar med mera. Kontakta oss så berättar vi gärna mera.

Den vackra naturen som omger fabriken är alltid öppen.

 

vinter_6
naturen_7

NYHETSBREV

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad med det senaste från Wallåkra.

Du är i trygga händer. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.